Důrazně žádáme o respektování vládních nařízení

 

Vláda vydává jedno nařízení za druhým, kvůli neukázněným a nezodpovědným občanům je pak musí zpřísňovat.

 A tak nastala situace, kdy opravdu není možné chodit jen tak ven, shlukovat se na ulicích ve skupinkách a trávit čas se svými kamarády. Je to sice nepříjemné, ale nezbytné. Musíme právě v těchto chvílích upustit ze svého komfortu a pokusit se být v co největší možné míře nápomocni tomu, aby se šíření koronaviru zastavilo.

 

V souvislosti s vládními nařízeními apeluje na všechny (zvláště pak na náctileté děti a jejich rodiče) také Městská policie, která je i nyní nucena rozhánět hloučky mladých lidí, kteří se neobtěžují vzít si roušku, a není jim proti srsti scházet se ve větších počtech na veřejných místech. Takovým bylo do dnešního dne důrazně domluveno, ale nadále již takové chování nebude tolerováno. Je potřeba si uvědomit, že nejsme na světě sami. Na jedné straně apelujeme na seniory, aby se chránili, ale co je to platné, když přenašečem se může stát také mladý člověk, u kterého by průběh nemoci mohl být sotva znatelný.

 

Vyzýváme tedy všechny, nebuďme bezohlední a zkusme se po nějaký čas nescházet. V dnešní době, kdy lze žít prakticky online, by to nemuselo být až tak těžké. Tento mimořádný stav zase přejde a vše se vrátí do starých kolejí, záleží ale jen na nás, za jak dlouho to bude, a s jakými ztrátami.

 

 

 

Děkujeme za pochopení a respektování veškerých nařízení.

 

 

Zdroj: web města Holešov

 

 

 

 

Pojízdné prodejny v Količíně


Prodejna pečiva: PAULLA,s.r.o.  Lipník nad Bečvou

 

každý pátek od 11.20 - 11:35 hodin u autobusové zastávky.

 

Prodejna masa a uzenin: Řeznictví a uzenářství Matula, Lechotice

každé úterý od 7.00 hodin u autobusové zastávky.

( čas je orientační

 -  zpoždění nelze ovlivnit )