Nové hasičské auto pro Količín

 

Po Dobroticích a Tučapech přišel na řadu také Količín, který se nyní už také může pyšnit novým hasičským zásahovým vozidlem. Městu Holešov se podařilo získat dotaci ze Zlínského kraje a Ministerstva vnitra, doplatilo zbylou část a pořídilo pro jednotku sboru dobrovolných hasičů Količín devítimístný automobil Renault Trafic, který prošel nezbytnou úpravou. Nyní je vybaven požární technikou tak, aby splňoval všechny předepsané podmínky.

 

Automobil dodala „hasičům“ společnost HAGEMANN a. s., která vyhrála výběrové řízení. Celkové náklady činily přibližně 1,3 milionu korun, Ministerstvo vnitra poskytlo dotaci 450 tisíc, 300 tisíc jsme získali ze Zlínského kraje a 578 tisíc šlo z rozpočtu města Holešova.

 

„Projekt přispěje k zajištění připravenosti jednotky k řešení krizových situací, ke zvýšení kvality záchranných a likvidačních prací při řešení mimořádných událostí. Ať hasičům dobře slouží,“ uvedl při předávání starosta města Milan Fritz. Klíče z jeho rukou symbolicky převzal velitel a strojník JSDH Količín Zdeněk Horák.

 

Zdroj : www.holesov.cz

Hana Helsnerová

  • Fotogalerie: 1_thumb
  • Fotogalerie: 3_thumb
  • Fotogalerie: 4_thumb
  • Fotogalerie: 2_thumb

Pojízdné prodejny v Količíně


Prodejna pečiva: PAULLA,s.r.o.  Lipník nad Bečvou

 

každý pátek od 11.20 - 11:35 hodin u autobusové zastávky.

 

Prodejna masa a uzenin: Řeznictví a uzenářství Matula, Lechotice

každé úterý od 7.00 hodin u autobusové zastávky.

( čas je orientační

 -  zpoždění nelze ovlivnit )